Voorwaarden Workshops & Lessenreeksen

Voor de workshops, lessenreeksen en cursussen die ik geef gelden volgende voorwaarden. Door je in te schrijven ga je akkoord met deze voorwaarden.

Inschrijven

Inschrijvingen zijn pas definitief na een bevestiging dat er nog plaats is en na het ontvangen van de betaling. Bij niet tijdige betaling (binnen de 14 dagen na positieve bevestiging) kan je plaats aan iemand anders overgedragen worden.

Er is steeds een minimum aantal inschrijvingen nodig om een workshop of cursus te laten doorgaan. Het is daarom steeds mogelijk dat deze wordt uitgesteld of afgelast. Wanneer er wordt afgelast krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Annuleren

Wanneer je ingeschreven bent voor een workshop en toch verhinderd bent om te komen kan tot 20 dagen voor de start van de cursus annuleren. Je krijgt dan je inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 25 euro.

Ben je ingeschreven voor een lessenreeks of cursus, kan je de lessenreeks annuleren tot 30 dagen voor de start. Ik betaal het inschrijvingsgeld terug verminderd met 30 euro administratie kosten.

Heb je vragen hierover? Aarzel niet me te contacteren