Ouder – Kind Kleiworkshop

Pure quality time met je (klein) dochter, zoon, neefje, nichtje,…. Ontsnap even aan de buitenwereld en leef jullie samen creatief uit met klei. Jullie maken samen een setje kommen die jullie zelf versieren en beschilderen om achteraf mee te nemen naar huis.

Voor wie?

  • Voor kinderen vanaf 6 jaar tot 14 jaar. We zijn met max. 6 duo’s zodat er voldoende ruimte is om iedereen individueel te begeleiden.
  • Minimum 1 volwassene per inschrijving.
  • Geen voorkennis nodig, een gezonde goesting is voldoende.

Data:

  • vrijdag 23 augustus van 13u30 tot 16u30 (wachtlijst)
  • zondag 3 november van 9u30 tot 12u30
  • 3 januari 2020 van 13u30 tot 16u30

Locatie: Markt 1, Rumst

Prijs: 70€ per duo (+30€ per bijkomend kind/ 40€ per bijkomende volwassene).

Wat kan je verwachten?

Eerst maken jullie samen 3 vormen naar keuze met behulp van mallen. Daarna mogen jullie versieringen maken, vormpjes uitsteken of zelf een versiering boetseren. Dan nemen we even pauze zodat de vormen even kunnen uitdrogen en jullie de benen kunnen strekken of iets drinken. Na de pauze brengen we de versieringen aan op de vormen en beschilderen jullie de vormen.

Daarna blijven jullie werkjes een tweetal weken rustig uitdrogen alvorens ze in de oven gebakken worden. Na het bakken mogen jullie ze komen ophalen (na 2 à 3 weken). Ik geef sowieso een seintje.

Jullie hebben geen voorkennis nodig en al het materiaal is voorzien. Het enige wat je best voorziet is een schort of kleding die vuil mag worden.

Betaling & annuleren

Na je inschrijving stuur ik je alle details voor de betaling. Na betaling is je inschrijving definitief. Moesten jullie door omstandigheden toch niet aanwezig kunnen zijn, dan kan je tot max. 10 dagen voor de workshop annuleren. Ik betaal dan het inschrijvingsbedrag terug min een administratieve kost van 15€.