Online Keramiek Lessenreeks


Van thuis uit, op jouw tempo


4- delige online lessenreeks

NIEUWE REEKS START OP 4 JUNI

Doe je mee?

Je zou graag (verder) leren werken met klei, maar helaas kan je momenteel geen lessen komen volgen. Dus, dan komen de lessen toch gewoon tot bij jou? 😉 Tijdens deze 4-delige online lessenreeks leer ik je eigen keramiek maken van thuis uit!

Ben je op zoek naar een ontspannende activiteit die je samen met je huisgenoten kan delen? Heb je al keramiekervaring, maar wil je eens leren opbouwen met platen? Of stond dit nog op je bucket list? Dan is nu het moment 😉

  • In deze 4-delige lessenreeks leer ik je 3 voorwerpen uit klei maken aan de hand van kleiplaten: een plantenhanger, een ovenschaal en een vaas.
  • Tijdens wekelijkse live sessies van 1,5 uur toon ik je stap voor stap de technieken om je eigen werken te maken. En beantwoord ik met veel plezier jullie vragen.
  • De video’s kan je 2 maanden herbekijken. Passen de live sessies niet of wil je alles nog eens herbekijken? Geen probleem.
  • Ten slotte krijg je toegang tot onze Facebook community waar je door de week je vragen kan stellen en je voortgang kan delen.

De lessen van Femke zijn gewéldig. Gezelligheid troef en je leert ook effectief iets bij. Ontzettend ontspannend en je hoeft je deur zelfs niet uit.

Enne, het materiaal?

Als je start en je hebt nog geen materiaal thuis, dan heb ik de oplossing voor jou. Ik heb er bij het uitwerken van deze lessenreeks op gelet dat je zoveel mogelijk huis-, tuin- en keukengerief kan gebruiken. Maar, daarnaast kan ik zorgen voor het specifieke materiaal (klei en gereedschap) dat je nodig hebt voor de lessenreeks via de Markt1 webshop.

Voor wie is het?

Deze lessenreeks is zo ontworpen dat iedereen ermee aan de slag kan, mét resultaat. Ervaring of geen ervaring. Tijdens de live video’s leg ik je stap voor stap uit hoe je je vorm maakt zodat je op het einde van de les een afgewerkte vorm hebt.

Bakken en glazuren?

Nadat jullie je vormen hebben laten drogen, kan je ze laten bakken, glazuren en glazuurbakken in een keramiekoven. Dan pas zal je klei steenhard zijn en zal je glazuur ook versmelten zodat je veilig kan eten en drinken uit je servies. Je kan ze bij mij laten bakken, of bij een keramiste of keramiekcentrum in je buurt.

Wanneer?

De live online les gaat door op donderdagavond 4, 11, 18 en 25/06 van 20u tot 21u30. Kan je er niet bij zijn? Geen erg, de les is daarna beschikbaar om te herbekijken en vragen kan je altijd stellen via de Facebookgroep. Je kan de video’s ook zo vaak als je wil herbekijken gedurende 2 maanden.

Quanta costa?

De 4-delige online lessenreeks, inclusief 4 live lessen van 1,5 uur, video’s herbekijken en toegang tot de Facebook community

69€

De online keramieklessen zijn een fantastisch initiatief! Femke is een gepassioneerde keramiste die zowel gevorderden als beginnelingen weet te motiveren. Het is ook fijn dat het materiaal aan huis werd gebracht.Een topidee om enkele avonden je hoofd leeg te maken!!