Initiatie: Maak je eigen servies

Altijd al eens willen proberen of klei en keramiek iets voor jou zijn?  Of heb je gewoon zin om een paar uur alles rond je te vergeten en je creatief uit te leven?

Dan is deze initiatieles iets voor jou. 3 uur lang ontsnap je even aan het buitenwereld en leer ik je je eigen servies maken.

Wat mag je verwachten? Niet alleen een ontspannen avond, maar je leert ook enkele basistechnieken om een 3-tal stuks te maken tijdens de les. Aan jou de keuze of je gaat voor een setje kommen, borden, schalen, vazen,… Op het einde van de les kan je ze ook decoreren in je eigen stijl.

Na de les drogen de stukken rustig uit en bak ik ze biscuit. Na een 3-tal weken kan je ze zo ophalen of ze laten glazuren zodat ze als servies gebruikt kunnen worden. Maar daarover meer tijdens de les!

Voor wie?Iedereen is welkom. Deze les is ideaal voor beginners, maar ook gevorderden die gewoon een paar uur willen keramieken zijn welkom. We zijn met een beperkte groep zodat er voldoende ruimte is om iedereen individueel te begeleiden.

Data:
– Vrijdagavond 23/08 van 18u30 tot 21u30 (volzet)
– Zondagnamiddag 3 november van 13u tot 16u ( wachtlijst)
– Vrijdagavond 3 januari van 18u30 tot 21u30

Locatie: Markt 1, Rumst

Prijs: 55€ inclusief gebruik van materiaal, biscuitbak en glas wijn 😉

Glazuurkosten worden apart afgerekend op basis van het gewicht van je stukken.

Annuleren

Ben je ingeschreven maar toch verhinderd? Dan kan je de intiatieles annuleren tot 10 dagen voor de start. Ik betaal het inschrijvingsgeld terug verminderd met 10 euro administratie kosten.

De voorwaarden lees je hier