Workshops en Lessen

Ouder + kind kleiworkshop

Pure quality time met je (klein)dochter, (klein)zoon, neefje nichtje,…. Jullie maken samen een setje kommen die jullie zelf versieren en beschilderen om achteraf mee te nemen naar huis.

meer…

2-daagse workshop gietklei

Ontdek de mogelijkheden van werken met gietklei tijdens deze tweedaagse workshop. We experimenteren met verschillende giettechnieken en soorten gietklei (steengoed, porselein).

meer…

Initiatie maak je eigen servies

Altijd al eens willen proberen keramiek iets voor jou is? Of heb je gewoon zin om een paar uur alles rond je te vergeten en je creatief uit te leven? Dan is deze initiatieles iets voor jou. 3 uur lang ontsnap je even aan de buitenwereld en maak je je eigen setje kommen, borden of schalen.

meer…

cursus keramiek opbouw

Lessenreeks keramiek

We verkennen samen de eindeloze mogelijkheden van klei. Ervaar zelf het plezier en de voldoening van je eigen borden, kommen of objecten te ontwerpen en te maken. Elke week komt een nieuwe techniek aan bod die je kan toepassen om je werk verder uit te werken. Maar je bent vrij om op jouw tempo je eigen projecten te ontwikkelen.

meer….

initatie mozaiek

Initatie Mozaiek

Maak kennis met de kunstvorm mozaïek. Maestra in de mozaïek Marijke Duportail leert je tijdens deze initiatie een uniek werkstuk te maken met marmer en smaltiglas.

meer…


Groepen? Vrijgezellen of les op maat?

Op zoek naar een creatieve groepsactiviteit of les op maat? Contacteer me en we zien wat mogelijk is.