Workshops & Lessen

Ontdek de mogelijkheden van werken met gietklei tijdens deze tweedaagse workshop. We experimenteren met verschillende soorten mallen, giettechnieken en soorten gietklei (steengoed, porselein). 2-daagse workshop werken met gietklei

Ontdek de mogelijkheden van werken met gietklei tijdens deze tweedaagse workshop. We experimenteren met verschillende soorten mallen, giettechnieken en soorten gietklei (steengoed, porselein). 

Vrijdag 6 en zaterdag 7 september

Meer info


Order kind workshopOuder- kind kleiworkshop

Pure quality time met je (klein)dochter, (klein)zoon, neefje nichtje,…. Jullie maken samen een setje kommen die jullie zelf versieren en beschilderen om achteraf mee te nemen naar huis.

23 augustus of 3 november van 13.30 tot 16.30

 Meer info


IMG-6926

Lessenreeks keramiek – beginners

Tijdens deze lessenreeks verkennen we samen de eindeloze mogelijkheden van klei. Ervaar zelf het plezier en de voldoening van je eigen borden, kommen of objecten te ontwerpen en te maken met je eigen handen. Elke week komt een nieuwe techniek aan bod die je kan toepassen om je werk verder uit te werken. Maar je bent vrij om op jouw tempo je eigen projecten te ontwikkelen.

Donderdagavond vanaf 19 september (12 lessen) 

Meer info 


img_6792Initatieles Keramiek

Altijd al eens willen proberen of klei en keramiek iets voor jou zijn?  Of heb je gewoon zin om een paar uur alles rond je te vergeten en je creatief uit te leven? Dan is deze initiatieles iets voor jou. 3 uur lang ontsnap je even aan de buitenwereld en neem ik je mee in de wondere wereld van keramiek.

Vrijdagavond 23 augustus van 18u30 tot 21u30

Meer info


Groepen? Vrijgezellen of les op maat?

Op zoek naar een creatieve groepsactiviteit of les op maat? Contacteer me en we zien wat mogelijk is.