Op Mute gratis online yoga nidra sessie 4 november 20u

Herbeluister de YOGA NIDRA SESSIE ‘Op MUTE’

Doe je mee?

GRATIS ONLINE YOGA NIDRA SESSIE
‘Op MUTE’
WOENSDAG 4 NOVEMBER – 20U

Tijdens deze live Yoga Nidra sessie gaan we er samen even tussenuit. We laten de buitenwereld voor wat ie is, parkeren alle to do’s en zoeken de rust op. Even op adem komen en bijtanken. Al de rest zetten we op mute zodat we beter naar onszelf kunnen luisteren. Om vanuit rust en helderheid weer verder te kunnen gaan. Je hebt geen ervaring nodig, enkel een fijne matras om op te liggen.

Herbeluister de live Yoga Nidra sessie

Wat is Yoga Nidra?

Yoga Nidra is een toegankelijke en diepgaande meditatie voor lichaam en geest die je tools geeft om beter en makkelijker om te gaan met de hectische wereld van vandaag.

Op het eerste zicht is Yoga Nidra een makkelijke en deugddoende ontspanningstechniek die je helpt beter te slapen en ontspannen. Maar gaandeweg ontdek je de transformerende kracht van Yoga Nidra.

Wat gaan we doen?

  • Een gratis online Yoga Nidra sessie
  • Woensdag 4 november van 20u tot 20u45
  • Absoluut geen ervaring nodig.
  • Komt het niet uit? Beluister de sessie dan later op je eigen tempo
  • Het enige wat je moet doen is liggen op je bed of een matje en luisteren naar mijn stem.


Ik doe mee!

Er ligt veel op ons bord. Het gehaast en gejaag. Het bombardement van dagelijkse prikkels die we moeten verwerken. Gooi daar nog eens de huidige onzekerheid, de angst en gemis van vrienden en familie bovenop, en je zou het voor minder even lastig hebben. We slapen slechter, ervaren meer stress en zitten minder goed in ons vel. Maar daar kan Yoga Nidra je bij helpen. Door even los te koppelen van de buitenwereld en de rust in jezelf op te zoeken. Even resetten en luisteren naar onze eigen kracht. Ook al heb je geen ervaring met meditatie of sta je er wat sceptisch tegenover, probeer het eens. Ik beloof dat het je deugd zal doen.

Femke

Wil je het al eens uitproberen?