Op MUTE yoga nidra meditatie cursus

Op MUTE – YOGA NIDRA Meditatie cursus

Zet de buitenwereld even op mute en kom tot rust.

YOGA NIDRA MEDITATIE CURSUS
10 online sessies van 20 minuten
volg op je EIGEN TEMPO, WAAR en WANNEER het je uitkomt.

Je snakt naar rust maar vindt het moeilijk om tot rust te komen? Je wil minder geleefd worden maar zelf je leven sturen? Je wil meer focus en mentaal fitter zijn, maar weet niet of meditatie wel iets voor jou is?

Dan kan deze Yoga Nidra meditatiecursus je helpen. Door even los te koppelen van de buitenwereld en de rust in jezelf op te zoeken. Even resetten en luisteren naar onze eigen kracht. Ook al heb je geen ervaring met meditatie of sta je er wat sceptisch tegenover, probeer het eens.

In 10 sessies begeleid ik je stap voor stap de buitenwereld op mute te zetten met Yoga Nidra technieken.

Wat is Yoga Nidra?

Yoga Nidra is een toegankelijke en diepgaande meditatie voor lichaam en geest die je tools geeft om beter en makkelijker om te gaan met de hectische wereld van vandaag.

Op het eerste zicht is Yoga Nidra een makkelijke en deugddoende ontspanningstechniek die je helpt beter te slapen en ontspannen. Maar gaandeweg ontdek je de transformerende kracht van Yoga Nidra.

Wat mag je verwachten?

  • 10 online sessies van 20 minuten.
  • In elke sessie leer ik een bijkomende Yoga Nidra techniek aan of gaan we dieper in op hoe je dit kan toepassen in je dagelijkse leven.
  • Bij elke sessie hoort een luistersessie en een schrijfoefening.
  • Je kan de sessies beluisteren op je eigen tempo, wanneer en waar het je uitkomt.
  • Absoluut geen ervaring nodig.
  • Het enige wat je moet doen is liggen op je bed of een matje en luisteren naar mijn stem.

Waarom Yoga Nidra?

In elke sessie leer ik je een bijkomende Yoga Nidra techniek of bekijken we hoe je dit kan toepassen tijdens je dag. Waarom Yoga Nidra? Yoga Nidra is een begeleide meditatietechniek die erg down to earth en toegankelijk is , ook wel slaap van de yogi’s of bewuste slaap genoemd. Het helpt je om fysiek en mentaal tot rust te komen, om vandaaruit te voelen wat je nodig hebt en krachtige intenties te zetten. Je gaat merken, Yoga Nidra is een geweldige techniek om alles te vereenvoudigen. Voorbij de ruis, externe prikkels, gedachten en emoties te gaan, te voelen/weten/luisteren wat me rust geef en wat me mijn kracht geeft. 

Daarnaast heeft Yoga Nidra zijn kracht al bewezen. Onderzoek toont aan dat het beoefenen van Yoga Nidra je stressniveau verlaagt, je slaapkwaliteit verbetert en je focus verhoogt. Het wordt vaak gebruikt bij mensen die kampen met slaapproblemen, angst en stress of chronische pijn.

Je gaat meer rust ervaren én makkelijker tot rust komen. Je weet wat je wil, slaapt beter en zit simpelweg beter in je vel.

Je bent in goede handen

Ik begeleid je stap voor stap met eenvoudige en effectieve technieken. Bij elke les hoort een luistersessie en een werkblad. Op dat werkblad vind je 3 vragen om wat je geleerd en gevoeld hebt tijdens de luistersessie te verdiepen en te verankeren. Als je vragen hebt, dan ben ik er voor je.

Wie ben ik? Ik ben Femke. Een gediplomeerde Yoga Nidra teacher. Mijn Yoga Nidra meditaties vind je oa. op de Insight Timer app en zijn intussen al meer dan 150.000 keer beluisterd. Je bent dus in goede handen!

Waardering: 5 uit 5.

Femkes stem is zo rustgevend en je krijgt goed inzetbare tools aangereikt om echt te kunnen ontspannen. Het laat je stil staan bij hoe je rustiger in het leven kan staan, zeer nodig in deze hectische tijden !

– Linda

Er ligt veel op ons bord. Het gehaast en gejaag. Het bombardement van dagelijkse prikkels die we moeten verwerken. Gooi daar nog eens de huidige onzekerheid, de angst en gemis van vrienden en familie bovenop, en je zou het voor minder even lastig hebben. We slapen slechter, ervaren meer stress en zitten minder goed in ons vel. Maar daar kan Yoga Nidra je bij helpen. Door even los te koppelen van de buitenwereld en de rust in jezelf op te zoeken. Even resetten en luisteren naar onze eigen kracht. Ook al heb je geen ervaring met meditatie of sta je er wat sceptisch tegenover, probeer het eens. Ik beloof dat het je deugd zal doen.

Femke

Wil je het al eens uitproberen?