Zet alles even op mute.

Vind rust, slaap en focus met deze Yoga Nidra cursus. Waar en wanneer het je uitkomt.

op mute meditatie cursus yoga nidra Femke De Roo

Online Yoga Nidra meditatie cursus

In 10 sessies leer ik je stap voor stap de buitenwereld op mute te zetten.

Kom tot rust

Leer je los te koppelen van de buitenwereld om mentaal en fysiek tot rust te komen.

Vind focus

Je staat stil bij wat voor jou belangrijk is én hoe je dit dag na dag kan vormgeven.

Slaap beter

Val makkelijker in slaap én verbeter je slaapkwaliteit.

Op jouw tempo

Luister waar en wanneer je wil. Zo vaak je maar wil.

“Je gaat meer rust ervaren én makkelijker tot rust komen. Je weet wat je wil, slaapt beter en zit simpelweg beter in je vel.”

– Femke

Waardering: 5 uit 5.

Femkes stem is zo rustgevend en je krijgt goed inzetbare tools aangereikt om echt te kunnen ontspannen. Het laat je stil staan bij hoe je rustiger in het leven kan staan, zeer nodig in deze hectische tijden.
– Linda

Wat is Yoga Nidra?

Yoga Nidra is een toegankelijke en diepgaande meditatie voor lichaam en geest die je tools geeft om beter en makkelijker om te gaan met de hectische wereld van vandaag.

Op het eerste zicht is Yoga Nidra een makkelijke en deugddoende ontspanningstechniek die je helpt beter te slapen en ontspannen. Maar gaandeweg ontdek je de transformerende kracht van Yoga Nidra.

Wat mag je verwachten?

  • 10 online sessies van 15 à 20 minuten.
  • In elke sessie leer ik een bijkomende Yoga Nidra techniek aan of gaan we dieper in op hoe je dit kan toepassen in je dagelijkse leven.
  • Bij elke sessie hoort een luistersessie en een schrijfoefening.
  • Een werkboek met meer info & de schrijfoefeningen
  • (Her) beluister op je eigen tempo, wanneer en waar het je uitkomt.
  • Geen ervaring nodig.

Iets voor jou?

Je snakt naar rust maar vindt het moeilijk om tot rust te komen? Je wil minder geleefd worden maar zelf je leven sturen? Je wil meer focus en mentaal fitter zijn?

In 10 sessies begeleid ik je stap voor stap de buitenwereld op mute te zetten met Yoga Nidra technieken.

Dan kan deze Yoga Nidra meditatiecursus je helpen. Door even los te koppelen van de buitenwereld en de rust in jezelf op te zoeken. Even resetten en luisteren naar onze eigen kracht. Ook al heb je geen ervaring met meditatie of sta je er wat sceptisch tegenover, probeer het eens.

Waarom Yoga Nidra?

In elke sessie leer ik je een bijkomende Yoga Nidra techniek of bekijken we hoe je dit kan toepassen tijdens je dag. Waarom Yoga Nidra? Yoga Nidra is een begeleide meditatietechniek die erg down to earth en toegankelijk is , ook wel slaap van de yogi’s of bewuste slaap genoemd. Het helpt je om fysiek en mentaal tot rust te komen, om vandaaruit te voelen wat je nodig hebt en krachtige intenties te zetten. Je gaat merken, Yoga Nidra is een geweldige techniek om alles te vereenvoudigen. Voorbij de ruis, externe prikkels, gedachten en emoties te gaan, te voelen/weten/luisteren wat me rust geef en wat me mijn kracht geeft. 

Daarnaast heeft Yoga Nidra zijn kracht al bewezen. Onderzoek toont aan dat het beoefenen van Yoga Nidra je stressniveau verlaagt, je slaapkwaliteit verbetert en je focus verhoogt. Het wordt vaak gebruikt bij mensen die kampen met slaapproblemen, angst en stress of chronische pijn.

Je bent in goede handen

Ik begeleid je stap voor stap met eenvoudige en effectieve technieken. Bij elke les hoort een luistersessie en een werkblad. Op dat werkblad vind je 3 vragen om wat je geleerd en gevoeld hebt tijdens de luistersessie te verdiepen en te verankeren. Als je vragen hebt, dan ben ik er voor je.

Wie ben ik? Ik ben Femke. Een gediplomeerde Yoga Nidra teacher. Mijn Yoga Nidra meditaties vind je oa. op de Insight Timer app en zijn intussen al meer dan 150.000 keer beluisterd. Je bent dus in goede handen!

Wat zeggen anderen?

ANN

Zeer aangename stem om de cursus te volgen. Ik voel me heerlijk relaxen. Hier heb ik echt wel wat aan. Ga me hier verder in verdiepen. Wat kan je zoveel sensaties waarnemen in je lichaam door aan dingen te denken. Zo snel kan je jezelf ook ff op ‘mute’ zetten. Dankjewel 🙏

Waardering: 5 uit 5.
ANIA

Simple, puur, betrouwbaar. Dank Femke!

Waardering: 5 uit 5.
PIETER

What a great experience, an interesting Journey from which I learned a lot. Thank you so much!

Waardering: 5 uit 5.

Er ligt veel op ons bord. Het gehaast en gejaag. Het bombardement van dagelijkse prikkels die we moeten verwerken. Gooi daar nog eens de huidige onzekerheid, de angst en gemis van vrienden en familie bovenop, en je zou het voor minder even lastig hebben. We slapen slechter, ervaren meer stress en zitten minder goed in ons vel. Maar daar kan Yoga Nidra je bij helpen. Door even los te koppelen van de buitenwereld en de rust in jezelf op te zoeken. Even resetten en luisteren naar onze eigen kracht. Ook al heb je geen ervaring met meditatie of sta je er wat sceptisch tegenover, probeer het eens. Ik beloof dat het je deugd zal doen.

Femke

Wil je het al eens uitproberen?