OP MUTE yoga nidra cursus

Op MUTE – Live Yoga Nidra Sessie

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind het allemaal toch ferm lastig . De onzekerheid, de angst, het gemis, het gevoel van ‘opgesloten’ te zitten.Maar geen nood. Deze live opgenomen Yoga Nidra sessie helpt je om alles even op MUTE te zetten. Herbekijk hem zo vaak als je wil.

We laten de buitenwereld voor wat ie is, parkeren alle to do’s en zoeken de rust op. Even op adem komen en bijtanken.Je hebt geen ervaring nodig, enkel een fijne matras om op te liggen.

Herbekijk de Live Yoga Nidra sessie

Wat moet je doen?
Niets. Helemaal niets. Gewoon rustig gaan liggen en naar mijn stem luisteren. Ideaal, toch?

Hoe kan je je voorbereiden?
1. Zoek een plek in huis waar je 40 minuten lang niet gestoord zult worden en laat je huisgenoten – groot en klein- weten dat ze even hun plan gaan moeten trekken.
2. Voorzie een plek waar je comfortabel kan liggen. Dit kan een yogamatje zijn, de zetel of je bed. No worries, de camera zal niet aanstaan dus niemand zal je kunnen zien. Leg ook een dekentje en een kussen klaar voor maximum comfort.  
3. Neem je laptop, tablet of telefoon, maar zet ‘m op ‘niet storen’, liefst buiten handbereik.

Meer van dit?

Ik hoop dat je van de sessie genoten hebt en dat je ervaren hebt hoe Yoga Nidra je tot rust kan brengen – fysiek en mentaal – om zo makkelijker om te gaan met de gekke wereld van vandaag.

Omdat velen van jullie erachter vroegen, heb ik een 10-daagse Yoga Nidra cursus ‘Op MUTE’ uitgewerkt waarin ik jullie dag na dag begeleid om de buitenwereld op mute te zetten zodat je beter kan voelen en luisteren naar wat je rust geeft, maar ook wat je kracht geeft.

En het beste van al is, met jullie bijdrage steun ik Rode Neuzen Dag. Omdat mentale gezondheid – en al zeker die van jongeren- met nauw aan het hart ligt.

Op MUTE

10daagse Yoga Nidra cursus

  • 10 online sessies van 20 minuten waarin ik je telkens een nieuwe Yoga Nidra techniek aanleer of we dieper ingaan op hoe je dit kan toepassen op je dagelijkse leven.
  • Bij elke sessie hoort een audiotrack en een verdiepende vraag.
  • Je kan de sessies beluisteren via dit platform, op je eigen tempo, waar en wanneer het je uitkomt.
  • De eerste cursus start op 8 november.
  • Extraatje: live online sessie op donderdagavond 19 november 20u. 
  • Absoluut geen ervaring nodig.