Yoga Nidra Meditaties

Vind rust. Fysiek en mentaal.

Yoga Nidra is een toegankelijke meditatietechniek om de ratrace even los te laten en stress van je af te schudden. Even tot rust te komen en jezelf terug te vinden. Om daarna opgeladen je eigen weg te gaan. Of net beter en dieper te slapen.

Welkom!

Bij Simplifem’s Yoga Nidra sessies


Er ligt veel op ons bord. Het gehaast en gejaag. Het bombardement van dagelijkse prikkels die we moeten verwerken. Gooi daar nog eens de huidige onzekerheid, de angst en gemis van vrienden en familie bovenop, en je zou het voor minder even lastig hebben. We slapen slechter, ervaren meer stress en zitten minder goed in ons vel. Maar daar kan Yoga Nidra je bij helpen. Door even los te koppelen van de buitenwereld en de rust in jezelf op te zoeken. Even resetten en luisteren naar onze eigen kracht. Ook al heb je geen ervaring met meditatie of sta je er wat sceptisch tegenover, probeer het eens. Geen zweverig gedoe, maar wel een krachtige begeleide techniek. Ik beloof dat het je deugd zal doen.

Over Yoga Nidra

over yoga nidra - studio yoga nidra

Yoga Nidra is een toegankelijke en diepgaande meditatie voor lichaam en geest die je tools geeft om beter en makkelijker om te gaan met de hectische wereld van vandaag.

Gratis meditaties

Probeer het eens. Luister naar de gratis Yoga Nidra sessies. Een korte audio om even te herbronnen in 10 minuten of een lange versie die we live opgenomen hebben.

De voordelen

Welke mentale voordelen biedt Yoga Nidra? En wat met de fysieke voordelen?

Stop met scrollen. Duw even op de pauzeknop.

Vind rust en helderheid met deze korte gratis Yoga Nidra Meditatie.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe Yoga Nidra sessies, tips of andere nieuwtjes?


“If the mind falls asleep, awaken it. Then if it starts wandering, make it quiet. If you reach the state where there is neither sleep nor movement of mind, stay still in that, the natural (real) state.”

Ramana Maharshi