Yoga Nidra Sessies

Eindeloos gefascineerd door de transformerende kracht van Yoga Nidra, is het mijn missie is om iedereen hiermee kennis te laten maken. Dus ontdek zelf onderstaande sessies om beter en dieper te slapen . Of, om je te helpen ontspannen en loslaten.

Deze sessies zijn gratis te beluisteren hieronder, maar ook beschikbaar via de Insight Timer app.

Zoals bij alle goede dingen: oefening baart kunst. Heb geduld, wees mild en hou even vol. En laat me vooral weten wat je ervaring is.

Val in slaap met de gouden gloed. Slaapmeditatie.

Val in slaap met de gouden gloed. Slaapmeditatie.

Val rustig in slaap met de gouden gloed. Deze slaapmeditatie helpt je om de dag achter je te laten, mentaal en fysiek alles los te laten om zo een diepe en deugddoende nacht tegemoet te gaan. Ik heb mijn kenmerkende gouden gloed geïntegreerd in deze slaap meditatie.

In deze slaapmeditatie komen verschillende Yoga Nidra technieken aan bod, zoals de reis door je lichaam of tegengestelde sensaties oproepen. Telkens technieken die je gegarandeerd helpen om beter en dieper te slapen.

Je hebt geen voorafgaande kennis nodig, deze sessie is geschikt voor iedereen.

Slaap beter en dieper

Deze korte Yoga Nidra sessie helpt je om beter en dieper te slapen. Slaap je moeilijk in, is je slaapkwaliteit ondermaats door piekeren of andere mentale (of fysieke) onrust, of wil je gewoon even je batterijen opladen, dan kan deze sessie je helpen.

Onderzoek toont aan dat Yoga Nidra je slaapkwaliteit aanzienlijk verhoogt en je help makkelijker in te slapen.

Tijdens deze sessie begeleid ik je om mentaal en fysiek diep te ontspannen, zodat je je -al is het maar even- kan overgeven aan een diepe en deugddoende slaap.

Al meer dan 153 000 keer beluisterd via Insight Timer app.

Ontspannen en loslaten

Deze gratis Yoga Nidra sessie helpt je tot rust te komen, zowel fysiek als mentaal. Tijdens deze sessie van 39 minuten, begeleid ik je om diepgaand te ontspannen, gedachten en emoties achter je te laten en terug te komen tot jezelf.

Deze sessie is ideaal als je even je batterijen wil opladen, je het gevoel hebt dat stress en spanning de overhand nemen, of als je eenvoudigweg wil ontspannen voor het slapengaan.

Hoewel de positieve effecten al merkbaar zijn na 1 sessie, raad ik je aan deze sessie 5 keer per week te doen, gedurende minstens 4 weken voor een diepgaand en blijvend effect.

Je hebt geen voorafgaande kennis nodig, deze sessie is geschikt voor iedereen.

Stop met scrollen. Duw even op de pauzeknop.

Vind rust en helderheid met deze korte gratis Yoga Nidra Meditatie.

1 gedachte over “Yoga Nidra Sessies

Geef een reactie