Geplaatst op Geef een reactie

Op MUTE- Yoga Nidra cursus

Op MUTE rode neuzendag

Hier is de replay!

Ik ben nog volop aan het nagenieten van de live Yoga Nidra sessie woensdagavond. Jullie reacties waren overweldigend!  Ik ben zo blij dat ik jullie heb kunnen laten ervaren hoe een deugd het doet om alles op MUTE te zetten en hoe krachtig Yoga Nidra is.  

Voor zij die er niet live bij konden zijn of het gewoon nog eens willen herbeluisteren, hier moet je zijn.

Deel het gerust met mensen die ook wel zo’n sessie zouden kunnen gebruiken.

En last but not least….
Omdat verschillende onder jullie erachter vroegen, heb ik een 10-daagse Yoga Nidra cursus uitgewerkt. Het noemt ***tromgeroffel*** ‘Op MUTE’. 10 dagen lang neem ik jullie mee naar een plek waar de buitenwereld op MUTE staat, zodat jullie tot rust kunnen komen. En ik leer jullie ook de verschillende technieken van Yoga Nidra aan en hoe je die kan toepassen in je dagelijkse leven.

De cursus start vanaf 8 november en bestaat uit 10 sessies van 20 minuten die je online kan beluisteren, waar, hoe en wanneer je wil. Als extraatje doen we nog een live online sessie op 19 november (die je ook weer kan herbeluisteren).

Dus wie het mee wil uitproberen, het is het moment! En als je eigen gezondheid nog niet doorslaggevend is ;-), hier zijn nog 2 extra redenen om mee te doen.

  1. Omdat het de eerste keer is, is de prijs tem 8 november maar 29€
  2. En het beste van al is, met jullie bijdrage steun ik Rode Neuzen Dag. Omdat mentale gezondheid, en vooral mentale gezondheid bij jongeren, mij nu eenmaal nauw aan het hart ligt.

Hier vind je alle details van de 10-daagse cursus Op MUTE.

Geef een reactie