Geplaatst op Geef een reactie

Op MUTE

Op Mute gratis online yoga nidra sessie 4 november 20u

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind het allemaal toch ferm lastig 😔. De onzekerheid, de angst, het gemis, het gevoel van ‘opgesloten’ te zitten.

Daarom wil ik graag woensdagavond om 20u alles even op MUTE zetten. 🙉 Samen met jullie. Een korte yoga nidra sessie die ik zal begeleiden. Geen ervaring nodig, enkel een fijne matras om op te liggen. Vanuit ons kot vanzelfsprekend.

Woensdagavond gaan we er samen even tussenuit. We laten de buitenwereld voor wat ie is, parkeren alle to do’s en zoeken de rust op. Even op adem komen en bijtanken. Al de rest zetten we op mute zodat we beter naar onszelf kunnen luisteren. Om vanuit rust en helderheid weer verder te kunnen gaan.

Er ligt veel op ons bord. Het gehaast en gejaag. Het bombardement van dagelijkse prikkels die we moeten verwerken. Gooi daar nog eens de huidige onzekerheid, de angst en gemis van vrienden en familie bovenop, en je zou het voor minder even lastig hebben. We slapen slechter, ervaren meer stress en zitten minder goed in ons vel.

Maar daar kan Yoga Nidra je bij helpen. Door even los te koppelen van de buitenwereld en de rust in jezelf op te zoeken. Even resetten en luisteren naar onze eigen kracht.

Ook al heb je geen ervaring met meditatie of sta je er wat sceptisch tegenover, probeer het eens. Ik beloof dat het je deugd zal doen.

👉 Wie wil mee op MUTE gaan woensdagavond? Schrijf je dan hier in, helemaal gratis.

En nodig gerust nog meer mensen mee uit, hoe meer zielen op MUTE, hoe groter de vreugd.

Geef een reactie