Geplaatst op 2 reacties

Dit najaar @Simplifem

Nu de lichtjes bizarre maar heerlijke zomer op zijn einde loopt, stel ik jullie met plezier de keramiek workshops en lessen van dit najaar voor. Een paar vertrouwde workshops, maaaaar ook een paar nieuwtjes!

Workshops & lessen

De lessenreeks opbouw op donderdagavond zit helaas al helemaal vol, maar ook dit najaar staat er een 2 daagse workshop gietklei gepland op 27 en 28 november.

Wie graag wat qualitytime met zoon/dochter/petekind/kleinkind inplant, is heel welkom op de ouder + kind kleiworkshop op zondag 8 november.

Op zondag 4 oktober neemt Marijke jullie mee in de wereld van mozaïek en leert jullie tijdens de workshop mozaïek werken met marmer en smalti-glas.

Nieuw: Simplifem @Atelier Craquelé

In Leuven centrum opent dit najaar een gloednieuw keramiekatelier: Atelier Craquelé. Elise, een voormalige lesgeefster bij Markt1, heeft samen met Kris en Pascale dit nieuwe centrum opgericht. En ook ik zal daar dit najaar enkele workshops geven: een 2 daagse workshop gietklei op 11 en 13 november, een 2 daagse workshop papierporselein op 30 en 31 oktober en een namiddag servies maken op 18 september.

Ook nieuw: Open Atelier

In september en oktober zullen er op donderdagnamiddag ook enkele open atelierdagen zijn bij Markt1 in Rumst – voor opbouw. En daar zal ik ook elke atelierdag even aanwezig zijn voor jullie vragen en om jullie te begeleiden met jullie projecten. Meer daarover binnenkort!

2 gedachten over “Dit najaar @Simplifem

  1. Beste,
    Graag zouden we intekenen voor de workshop kind en (groot)ouder. Op 08.11 is het echter moeilijk. Weet je al wanneer je terug deze workshop inricht ?

    1. Dag Luc, momenteel staat er nog geen ingepland maar als je je inschrijft op de nieuwsbrief weet je als eerste wanneer er nieuwe workshops aankomen.
      Groetjes Femke

Geef een reactie