Geplaatst op 3 reacties

Doe mee met de online keramiek lessenreeks

Als jullie momenteel niet naar de keramiekles kunnen komen, dan komt die toch gewoon tot bij jullie?

Daarom start ik donderdag 30/04 een 4-delige online keramiek lessenreeks.

Alle lessen zijn helaas momenteel opgeschort, al zeker tot 18 mei. Maar net nu kan het zoveel deugd doen om met klei en keramiek bezig te zijn. Als fijne activiteit voor jou en je huisgenoten, als rustpunt en meditatief moment in deze bizarre en stressy tijden, of net omdat je nu de tijd hebt om dit van je bucketlist af te vinken.


We hebben vorige week dan ook al eens een online keramiekles gedaan met enkele cursisten en dat was reuzegoed meegevallen.

Vandaar dat ik nu een korte online keramiek lessenreeks opstart, voor beginners maar ook voor mensen met al een beetje ervaring:

 • 4 weken lang
 • elke donderdagavond een live online les van 1 uur, waar ik jullie stap voor stap door een opbouwtechniek neem om een bepaald deel van je servies te maken. Jullie vragen beantwoord ik ondertussen met veel plezier.
 • Elke week focussen we op 1 opbouwtechniek en 1 vorm: borden, tassen of kommen. De laatste les gaan we dieper in op decoratietechnieken met engobes.
 • de les kan je ook op een later moment bekijken en 2 maanden lang herbekijken
 • via een gesloten Facebook groep kan je volop vragen stellen of je werken delen
 • Ik begeleid jullie persoonlijk op basis van wat je wil maken
 • Om alleen te doen of samen met je huisgenoten.

Ik heb bij het uitwerken van deze lessenreeks erop gelet dat je zoveel mogelijk huis-, tuin- en keukenmateriaal kan gebruiken, maar daarnaast hebt je wel wat speciaal keramiekmateriaal nodig. Die kan je optioneel bijbestellen of zelf bestellen.

De prijs is tijdelijk 49€ voor de lessenreeks. We beginnen er donderdag 30/4 aan en de plaatsen zijn beperkt, dus haast je!

🚀Meer info en inschrijven 🚀

3 gedachten over “Doe mee met de online keramiek lessenreeks

 1. Ik ben geïnteresseerd in de 2 laatste workshops, die van augustus. Die van juli kan ik niet mee doen omdat ik dan geopereerd word aan mijn hand.
  Mag ik vragen waar deze workshops doorgaan? En wat is de prijs per workshop?
  Mvg,

  1. Dag Sophie, fijn! Als je doorklikt op de naam van de workshops, vind je alle details

  2. Dag Sophie, de workshops gaan door in Markt1 te Rumst. De prijs is 195€ . Alle info vind je op https://simplifem.com/workshops/2-daagse-workshop-werken-met-gietklei/

Geef een reactie