Geplaatst op 6 reacties

Nieuw! Kleipakketten

simplifem kleipakket

We krijgen zoveel leuke reacties op onze Facebook Live kleiworkshops voor kinderen, maar ik krijg ook veel vragen van jullie waar jullie het materiaal kunnen vinden. Dus heb ik voor jullie kleipakketten uitgewerkt om thuis aan de slag te gaan.

Kleipakketten? Ja, een doos vol creativiteit waarin 1, 3 of 5 lessen zitten. Via video’s toon ik jullie stap voor stap hoe je kommen, tassen en schalen maakt met klei. En in elk pakket zit dan ook het bijhorende materiaal voor die lessen. Daarna kan je je werken laten bakken en dan zijn ze klaar!

Ideaal dus om de komende weken een portie creativiteit in huis te halen en op jullie eigen tempo samen – of alleen- aan de slag te gaan. Wist je trouwens dat keramiek stress doet verminderen? Proefondervindelijk én wetenschappelijk bewezen 😉

Het aantal is beperkt omdat ik nu vooral benieuwd ben of dit iets is dat jullie kan helpen. Maar we kunnen snel genoeg bijbestellen, no worries!

Ps: Er is meer dan genoeg klei bij om het ook zelf eens uit te proberen.

PPs: er is ook een volwassen versie ervan, gewoon aanvinken op het bestelformulier.

Benieuwd? Neem een kijkje naar de kleipakketten.

6 gedachten over “Nieuw! Kleipakketten

 1. keitof Femke !!
  heel veel succes alvast ! <3

 2. Hallo,
  Hoe kan ik zo een pakket bestellen.
  Groeten Ronny Dekeyser

  1. Dag Ronny! Fijn dat je er een wil bestellen! Je kan die bestellen via de pagina kleipakketten. Daar leg ik de 3 pakketten uit.
   https://simplifem.com/kleipakketten

   En dan op de knop bestel klikken onderaan. Laat maar weten al je vrage hebt!
   Femke

  2. Dag Ronny, ik vroeg me af of je mijn mailtje goed ontvangen hebt?

 3. Hi Ronny,
  Ik heb je bestelling goed ontvangen en heb je zondag een mail met nog wat vragen en betalingsgegevens doorgestuurd. Ik wou even navragen of deze goed is aangekomen.
  Groetjes
  Femke

  1. Hallo Femke;

   Heb nog altijd geen mail ontvangen om te kunnen betalen?

   Op het telefoon nummer 015/235952 kunt U mij bereiken, zodoende kan ik dan op uw bijkomende vragen antwoorden en uw bankrekening nummer krijgen om mijn pakket te betalen.

   Groeten Ronny

   ________________________________

Geef een reactie