Geplaatst op Geef een reactie

Onderzoek: Yoga Nidra verzacht PMS

Humeurig, emotioneel of gewoon echt krabbig? Onze maandelijkse cyclus kan soms het -niet zo- beste in ons naar boven halen. Maar nu toont onderzoek aan dat Yoga Nidra al deze PMS – symptomen kan verzachten.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat Yoga Nidra menstruatieklachten Yoga Nidra significant kan doen verminderen. Zowel psychologische klachten zoals angst en depressie, als fysieke klachten zoals krampen, nemen significant af door het leren en toepassen van Yoga Nidra. Na 6 maanden Yoga Nidra voelden de proefpersonen zich beter in hun vel, levendiger en was hun algemene gezondheid er een stap op vooruit gegaan. O

Benieuwd? Probeer het zelf met één van deze 2 gratis Yoga Nidra sessies.

Wat is Yoga Nidra?
Yoga Nidra een zeer effectieve begeleide yoga techniek, voor diepgaande fysieke en mentale ontspanning.  Deze slaap van de Yogi’s leert voorbij al je alle zorgen en lasten te gaan, naar een plaats van totale rust en stilte. Een ontspanning die veel intenser is dan gewone slaap. Onderzoek toont aan dat Yoga Nidra kan helpen bij slaapproblemen, angst, stress, depressie, hoge bloeddruk en dus ook menstruatieklachten. Meer over Yoga Nidra

Meer lezen over deze studie? Lees het verslag van dit Yoga Nidra onderzoek: .https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3099097/

Geef een reactie