Nieuw Atelier!

Na jarenlang de zolder ingepalmd te hebben, is het zover. Ik heb een eigen atelier in de tuin. Mijn plekje hemel op aarde. Mijn walhalla. Cloud nr 9.  Een stukje paradijs. Het Elysium. El Eldorado. Mijn Nirwana. Mijn Heimat. … Ik kan nog zo eventjes doorgaan 😉

In ieder geval een zalig plekje met zicht op de tuin, ingericht op maat. Veel ramen en vééél licht. En tijdens de werken hebben we een (werkende!) regenput gevonden waarop de kraan nu is aangesloten. Dus als iemand me nog zoekt, je weet me te vinden, he.

Kijk zelf maar.

HipstamaticPhoto-537108015.677691HipstamaticPhoto-537107968.574875HipstamaticPhoto-537107957.993136HipstamaticPhoto-537107931.701443

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Hanne schreef:

  Creatorium!

  Prachtige plek Fem, geniet ervan!
  Laat maar weten wanneer de workshops volwassenen gepland staan:-)

  1. femkedr schreef:

   Dat is pas een woord! Creatorium 👍🏻

 2. Erna schreef:

  Een zalige werkplek! Veel inspiratie gewenst.

 3. frostlock schreef:

  Heel ferm 🙂 en een rust dat we nu hebben ’s avonds in huis 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s