Geplaatst op 1 reactie

Clayandmore wordt SimpliFem

Logo SImplifem Ceramics Keramiek

Tijd voor verandering. Toen ik jaren geleden deze site Clayandmore doopte, had ik net mijn eerste tenen voorzichtig in het keramiekwater gestoken. Ik wist dat ik hier ‘iets rond keramiek’ wou doen, maar geen idee wat. Dat verklaart ook de naam Clayandmore: iets met klei maar we zien wel wat juist.

Over de jaren heen heeft die ‘we zien wel wat’ zich meer en meer gevormd. Ik weet dat ik hou van simpele, verfijnde vormen en decoraties. Soms functioneel, soms niet. Soms keramiek, soms porselein. En ik geniet van het eenvoudige, back to basics karakter van keramiek. Handen in de aarde en hup. Dat verklaart de Simpli.

Anderzijds hou ik van dingen met een verhaal. Van projecten voor iemand of op vraag van iemand. Projecten waar een persoonlijk verhaal aan vasthangt. Dat persoonlijke is de Fem.

Samen dus SimpiFem.

 

1 gedachte over “Clayandmore wordt SimpliFem

  1. Blog 2.0 🙂 Goed bezig en je hebt het weeral mooi in de markt gezet ! X

Geef een reactie