Clayandmore wordt SimpliFem

Tijd voor verandering. Toen ik jaren geleden deze site Clayandmore doopte, had ik net mijn eerste tenen voorzichtig in het keramiekwater gestoken. Ik wist dat ik hier ‘iets rond keramiek’ wou doen, maar geen idee wat. Dat verklaart ook de naam Clayandmore: iets met klei maar we zien wel wat juist.

Over de jaren heen heeft die ‘we zien wel wat’ zich meer en meer gevormd. Ik weet dat ik hou van simpele, verfijnde vormen en decoraties. Soms functioneel, soms niet. Soms keramiek, soms porselein. En ik geniet van het eenvoudige, back to basics karakter van keramiek. Handen in de aarde en hup. Dat verklaart de Simpli.

Anderzijds hou ik van dingen met een verhaal. Van projecten voor iemand of op vraag van iemand. Projecten waar een persoonlijk verhaal aan vasthangt. Dat persoonlijke is de Fem.

Samen dus SimpiFem.

 

ร‰รฉn reactie Voeg uw reactie toe

  1. frostlock schreef:

    Blog 2.0 ๐Ÿ™‚ Goed bezig en je hebt het weeral mooi in de markt gezet ! X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s