Geplaatst op Geef een reactie

Taartjes bakken!

Cupcake vormen © Clayandmore

Niets fijner op zo’n koude, donkere winterzondag dan aan het bakken te slagen. Taarten, cakes, brood, pudding,… het maakt niet uit. Zolang er maar een gezellige drukte ontstaat in de keuken en langzaam maar zeker heel het huis doordrongen is van die lekkere baklucht. Hmmmmm…

Net dat was de inspiratie voor mijn cupcake vormpjes: de gezelligheid en plezier van al dat bakken. Daarom dat ik elk vormpje ook met de hand beschilderd heb met feestelijke kleurrijke vlaggen, vrolijke bolletjes en de toepasselijke ‘Hmmmm’ of ‘Op!’

Cupcake vormen © Clayandmore
Cupcake vormen © Clayandmore
Cupcake vormen © Clayandmore
Cupcake vormen © Clayandmore

En, ze zijn ook verkrijgbaar bij onze webshop Zot van Keramiek.

Geef een reactie