Geplaatst op 3 reacties

En dit is hoe mijn kindjes er later zullen uitzien

baby met draaischijf
baby op de draaischijf © velocireptar

Wat een geweldige foto! Ik zie zo al de kleine Femke’s later…

Hoe schattig het ook is, deze foto heeft al heel wat controverse veroorzaakt over ‘hoe onverantwoord’ dit is. De foto stond dan ook op een Amerikaanse blog…. Wat is er mis met baby’s die olijk over de grond kruipen, vanalles in hun mondje steken en met blutsjes en builtjes rondlopen. Goed voor de weerstand denk ik zo 😉

Bon, zie maar op de blog van Velocireptar

3 gedachten over “En dit is hoe mijn kindjes er later zullen uitzien

  1. Laat de creatieve boelekes mar komen, we kunnen ze nog meer moois en “bevuilend” leren…
    Ik zie het helemaal zitten!!!
    Moetie

  2. Moet kunnen!!! wat is er leuker dan met slijk spelen? zelfs redelijk proper slijk in dit geval 🙂

    1. absoluut, mensen betalen veel geld om klei uit een potje op hun gezicht te smeren 😉

Geef een reactie