Geplaatst op 1 reactie

Een dosis kleur in de keuken – in mozaiek

Klaar om de witte muren in de keuken aan te pakken! We hebben het afgelopen anderhalve jaar ons huis gerenoveerd, maar alles was o zo wit. Hoog tijd dus om een serieuze dosis kleur toe te voegen. En welk materiaal leent zich hier beter toe dan mozaiek?

Met dit motto in het achterhoofd begon de coöperatieve Duportail-De Roo met het uitdenken van een mozaieken spatplaat voor achter het vuur en de wasbak: inspiratie zoeken, de tekening uitwerken, materiaal kopen, glassteentjes gaan uitkiezen, enzovoort.

En nu, enkele maanden later is deze dosis kleur mooi en wel gemonteerd in onze keuken: een kleine 3 meter lang, 60 cm hoog en honderden steentjes rijk.

Mozaïeke muur keuken
Mozaïeke spatplaat keuken

1 gedachte over “Een dosis kleur in de keuken – in mozaiek

  1. Super! Je keuken mankeert ook nog wat keramiek 🙂

Geef een reactie